NetEvin - Eğitim Eviniz...  

PortaL Kimler Çevrimiçi Bugünün Mesajları NetEvin Arşivi
Geri Git   NetEvin - Eğitim Eviniz... > NetEvin Dünyası > NetEvin PortaL
Kayıt SSS & Radyo Bağış Üye Listesi Gruplar Ajanda Konuları Okundu İşaretle

NetEvin PortaL PortaLdaki SunumLarımız

Yeni Konu Gönder  Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 02-02-2009   #1
Eylül_10
(`·._.·[anq£L]]·._.·´)
NetEviN

Eylül_10 kullanıcısının avatarı
BilgiLer

Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 2,745
1,183 Mesajına 2,398 Kere Teşekkür EdiLdi
İtibar
İtibar Gücü: 12435Eylül_10 Kullanıcı has a reputation beyond reputeEylül_10 Kullanıcı has a reputation beyond reputeEylül_10 Kullanıcı has a reputation beyond reputeEylül_10 Kullanıcı has a reputation beyond reputeEylül_10 Kullanıcı has a reputation beyond reputeEylül_10 Kullanıcı has a reputation beyond reputeEylül_10 Kullanıcı has a reputation beyond reputeEylül_10 Kullanıcı has a reputation beyond reputeEylül_10 Kullanıcı has a reputation beyond reputeEylül_10 Kullanıcı has a reputation beyond reputeEylül_10 Kullanıcı has a reputation beyond repute
İLetişim
Question IQ Testi

İçinde
  • 5 soru-3 dakikalık
ve
  • 36 soru-20 dakikalık

olmak üzere ik adet IQ testi bulunmaktadır

[Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ]

RoLümüzü yanLış oynadık.
Perde acımasızca kapandı yüzümüze
bir daha açıLmamak üzere.
Üzerimize yıkıLan dekorun aLtında kaLdık.
Harap oLdu duyguLar,eziLdi umutLar
kırıLdı can.

Ve can kırıkLarı batmaya başLadı en can aLıcı yerLere..***

Eylül_10 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eylül_10 !!! Yan tarafta ismi görülen üyelerimiz bu mesaj için sana Teşekkür ediyor :

Eski 12-03-2009   #2
stella
mÜtEmAdİyEn cOrNeTtO
NetEviN

stella kullanıcısının avatarı
BilgiLer

Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 1,577
228 Mesajına 741 Kere Teşekkür EdiLdi
İtibar
İtibar Gücü: 2692stella Kullanıcı has a reputation beyond reputestella Kullanıcı has a reputation beyond reputestella Kullanıcı has a reputation beyond reputestella Kullanıcı has a reputation beyond reputestella Kullanıcı has a reputation beyond reputestella Kullanıcı has a reputation beyond reputestella Kullanıcı has a reputation beyond reputestella Kullanıcı has a reputation beyond reputestella Kullanıcı has a reputation beyond reputestella Kullanıcı has a reputation beyond reputestella Kullanıcı has a reputation beyond repute
İLetişim
ben bunu oynamıştım çok iyi çıktı
stella Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-05-2009   #3
cetinaslan
ProfesyoneL Üye
NetEviN

cetinaslan kullanıcısının avatarı
BilgiLer

Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 551
21 Mesajına 57 Kere Teşekkür EdiLdi
İtibar
İtibar Gücü: 731cetinaslan Kullanıcı has a reputation beyond reputecetinaslan Kullanıcı has a reputation beyond reputecetinaslan Kullanıcı has a reputation beyond reputecetinaslan Kullanıcı has a reputation beyond reputecetinaslan Kullanıcı has a reputation beyond reputecetinaslan Kullanıcı has a reputation beyond reputecetinaslan Kullanıcı has a reputation beyond reputecetinaslan Kullanıcı has a reputation beyond reputecetinaslan Kullanıcı has a reputation beyond reputecetinaslan Kullanıcı has a reputation beyond reputecetinaslan Kullanıcı has a reputation beyond repute
İLetişim
sağol
Biz bu sonucu hak etmedik, Hayır etmedik...
Ömrümüz bu talana lâyık değildi.

Biz zaten hiçbir sinemaya Tam vaktinde yetişemedik.
Bütün vapurlar bizden önce kalkmıştı ve bütün biletler biz gelmeden satılmıştı. OYSA NUHUN GEMİSİNDE BİLE BİZE YER KALMAMIŞTI... Ve hiçbir mutluluğa adımız kaydolmamıştı.
cetinaslan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-06-2009   #4
oğuzhan
MrBumBum
NetEviN

oğuzhan kullanıcısının avatarı
BilgiLer

Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 562
311 Mesajına 857 Kere Teşekkür EdiLdi
İtibar
İtibar Gücü: 1354oğuzhan Kullanıcı has a brilliant futureoğuzhan Kullanıcı has a brilliant futureoğuzhan Kullanıcı has a brilliant futureoğuzhan Kullanıcı has a brilliant futureoğuzhan Kullanıcı has a brilliant futureoğuzhan Kullanıcı has a brilliant futureoğuzhan Kullanıcı has a brilliant futureoğuzhan Kullanıcı has a brilliant futureoğuzhan Kullanıcı has a brilliant futureoğuzhan Kullanıcı has a brilliant futureoğuzhan Kullanıcı has a brilliant future
İLetişim
Link'te bi Sorun Var MI?

I ' m Come Back

I wish everyone back together and returned to his family netevin

oğuzhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-06-2009   #5
Özne
Yeniyim Ben Yeni

Özne kullanıcısının avatarı
BilgiLer

Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 2
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür EdiLdi
İtibar
İtibar Gücü: 149Özne Kullanıcı is a name known to allÖzne Kullanıcı is a name known to allÖzne Kullanıcı is a name known to allÖzne Kullanıcı is a name known to allÖzne Kullanıcı is a name known to allÖzne Kullanıcı is a name known to allÖzne Kullanıcı is a name known to allÖzne Kullanıcı is a name known to allÖzne Kullanıcı is a name known to allÖzne Kullanıcı is a name known to allÖzne Kullanıcı is a name known to all
İLetişim
Alıntı:
oğuzhan tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Link'te bi Sorun Var MI?
Evet var Upshare sitesinden kaynaklanan bir sorun.
Özne Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-06-2009   #6
Eylül_10
(`·._.·[anq£L]]·._.·´)
NetEviN

BilgiLer

Teşekkür
İtibar
İtibar Gücü: 12435Eylül_10 Kullanıcı has a reputation beyond reputeEylül_10 Kullanıcı has a reputation beyond reputeEylül_10 Kullanıcı has a reputation beyond reputeEylül_10 Kullanıcı has a reputation beyond reputeEylül_10 Kullanıcı has a reputation beyond reputeEylül_10 Kullanıcı has a reputation beyond reputeEylül_10 Kullanıcı has a reputation beyond reputeEylül_10 Kullanıcı has a reputation beyond reputeEylül_10 Kullanıcı has a reputation beyond reputeEylül_10 Kullanıcı has a reputation beyond reputeEylül_10 Kullanıcı has a reputation beyond repute
İLetişim
upshare sitesi son bi kaç haftadırlı problemli

RoLümüzü yanLış oynadık.
kırıLdı can.

Eski 17-06-2009   #7
GARİBAN
вαкαℓιм ηє zαмαη σℓα¢αк!!
NetEviN

GARİBAN kullanıcısının avatarı
BilgiLer

Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 453
405 Mesajına 738 Kere Teşekkür EdiLdi
İtibar
İtibar Gücü: 4174GARİBAN Kullanıcı has a reputation beyond reputeGARİBAN Kullanıcı has a reputation beyond reputeGARİBAN Kullanıcı has a reputation beyond reputeGARİBAN Kullanıcı has a reputation beyond reputeGARİBAN Kullanıcı has a reputation beyond reputeGARİBAN Kullanıcı has a reputation beyond reputeGARİBAN Kullanıcı has a reputation beyond reputeGARİBAN Kullanıcı has a reputation beyond reputeGARİBAN Kullanıcı has a reputation beyond reputeGARİBAN Kullanıcı has a reputation beyond reputeGARİBAN Kullanıcı has a reputation beyond repute
İLetişim
ohooo hoşgeldin eylül
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayı, Yavuzu, Fatihi var eden, kralları, imparatorlari kendisine Yar eden, Düşmanına dünyasını dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarında asil kanın aktığı ırkım, Benden bahseder destanım,Ağıtım,TÜRKüm,ben TÜRKüm!!!

Ya Siz Kimsiniz ???

GARİBAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-06-2009   #8
Eylül_10
(`·._.·[anq£L]]·._.·´)
NetEviN

BilgiLer

Teşekkür
İtibar
İLetişim
hoşbulduk

RoLümüzü yanLış oynadık.
kırıLdı can.

Eski 18-06-2009   #9
oğuzhan
MrBumBum
NetEviN

oğuzhan kullanıcısının avatarı
BilgiLer

Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 562
311 Mesajına 857 Kere Teşekkür EdiLdi
İtibar
İtibar Gücü: 1354oğuzhan Kullanıcı has a brilliant futureoğuzhan Kullanıcı has a brilliant futureoğuzhan Kullanıcı has a brilliant futureoğuzhan Kullanıcı has a brilliant futureoğuzhan Kullanıcı has a brilliant futureoğuzhan Kullanıcı has a brilliant futureoğuzhan Kullanıcı has a brilliant futureoğuzhan Kullanıcı has a brilliant futureoğuzhan Kullanıcı has a brilliant futureoğuzhan Kullanıcı has a brilliant futureoğuzhan Kullanıcı has a brilliant future
İLetişim
eyLüL zahmet oLmazsa rapidden atabiLirmisin?

I ' m Come Back

I wish everyone back together and returned to his family netevin

oğuzhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-06-2009   #10
Eylül_10
(`·._.·[anq£L]]·._.·´)
NetEviN

BilgiLer

Teşekkür
İtibar
İLetişim
bilgisayara pazar günü format attık o yüzden bu dosyalar hep gitti ama netten tekrardan bulmaya çalışırım bulunca yüklerin rapidshareye

RoLümüzü yanLış oynadık.
kırıLdı can.

Eski 18-06-2009   #11
GARİBAN
NetEviN

BilgiLer

Teşekkür
İtibar
İtibar Gücü: 4174GARİBAN Kullanıcı has a reputation beyond reputeGARİBAN Kullanıcı has a reputation beyond reputeGARİBAN Kullanıcı has a reputation beyond reputeGARİBAN Kullanıcı has a reputation beyond reputeGARİBAN Kullanıcı has a reputation beyond reputeGARİBAN Kullanıcı has a reputation beyond reputeGARİBAN Kullanıcı has a reputation beyond reputeGARİBAN Kullanıcı has a reputation beyond reputeGARİBAN Kullanıcı has a reputation beyond reputeGARİBAN Kullanıcı has a reputation beyond reputeGARİBAN Kullanıcı has a reputation beyond repute
İLetişim
şimdiden teşekkürler o zaman ....
Ben;
Atillayı, Yavuzu, Fatihi var eden, kralları, imparatorlari kendisine Yar eden, Düşmanına dünyasını dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarında asil kanın aktığı ırkım, Benden bahseder destanım,Ağıtım,TÜRKüm,ben TÜRKüm!!!

Ya Siz Kimsiniz ???

Eski 20-06-2009   #12
Özne
Yeniyim Ben Yeni

Özne kullanıcısının avatarı
BilgiLer

Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 2
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür EdiLdi
İtibar
İtibar Gücü: 149Özne Kullanıcı is a name known to allÖzne Kullanıcı is a name known to allÖzne Kullanıcı is a name known to allÖzne Kullanıcı is a name known to allÖzne Kullanıcı is a name known to allÖzne Kullanıcı is a name known to allÖzne Kullanıcı is a name known to allÖzne Kullanıcı is a name known to allÖzne Kullanıcı is a name known to allÖzne Kullanıcı is a name known to allÖzne Kullanıcı is a name known to all
İLetişim
Konudaki resmi bilgisayara kaydedip abbasav.net yazısını okuyunca bulmak zor olmadı ilgilenenler için [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ]
Özne Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-06-2009   #13
GARİBAN
NetEviN

BilgiLer

Teşekkür
İtibar
İLetişim
Alıntı:
Özne tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Konudaki resmi bilgisayara kaydedip abbasav.net yazısını okuyunca bulmak zor olmadı ilgilenenler için [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ]

çok teşekkürler özne.....
Ben;
Ben;

Ya Siz Kimsiniz ???

Yanıtla

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Konuyu cevaplayamazsınız
Konuya dosya ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzeltemezsiniz

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Hızlı Geçiş