![]() |
|
|||||||
| NetEvin PortaL PortaLdaki SunumLarımız |
| Etiketler |
| çözümlü örnek, fem, geometri, test, Öss |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
(`·._.·[anq£L]]·._.·´)
![]() |
Fem Yayınları Geometri
![]() ÖSS'ye hazırlananlar için soru ve çözümlü örnekleri içeren güzel bir kaynak İÇİNDEKİLER ANALİTİK GEOMETRİ ÇEMBERDE AÇI ÇEMBERDE UZUNLUK ÇOKGENDE AÇI-UZUNLUK DAİRENİN ÇEVRESİ VE ALANI DİK ÜÇGEN DİKDÖRTGEN DOĞRUDA AÇI GENEL DÖRTGENLER VE DELTOİD GEOMETRİK YER VE ÜÇGEN ÇİZİMİ İKİZKENAR VE EŞKENAR ÜÇGEN KARE KATİ CİSİMLERİN ALAN VE HACİMLERİ PARALELKENAR VE EŞKENAR DÖRTGEN UZAY GEOMETRİ ÜÇGENDE AÇI ÜÇGENDE AÇI-KENAR BAĞINTILARI ÜÇGENDE ALAN ÜÇGENDE BENZERLİK ÜÇGENDE KENERORTAY BAĞINTILARI YAMUK ÖSS DENEME SINAVLARI
YanLış zamanLarda yanLış yerLerde repLikLerimiz ezberimizi bozdu. RoLümüzü yanLış oynadık. Perde acımasızca kapandı yüzümüze bir daha açıLmamak üzere. Üzerimize yıkıLan dekorun aLtında kaLdık. Harap oLdu duyguLar,eziLdi umutLar kırıLdı can. Ve can kırıkLarı batmaya başLadı en can aLıcı yerLere..*** Bu mesaj en son " 23-11-2008 " tarihinde saat 20:31 itibariyle Eylül_10 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeniyim Ben Yeni
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür EdiLdi İtibar Gücü: 45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
upshare nedir , abi bunu nasıl indircez
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ettiği Teşekkür: 6,800 3,083 Mesajına 21,822 Kere Teşekkür EdiLdi İtibar Gücü: 12884
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Guvenlik kodunu Giriniz" yazan yere kodu yazıp saubmite basacaksınız. Sonra 50 saniye bekleyip "şimdi indir" butonuna basacaksınız...
|
|
|
#4 |
|
Yeniyim Ben Yeni
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür EdiLdi İtibar Gücü: 27
nası indircez bunu biri sölesin
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ettiği Teşekkür: 6,800 3,083 Mesajına 21,822 Kere Teşekkür EdiLdi İtibar Gücü: 12884
1 üstteki mesajıma bakın...
|
|
|
#6 |
|
Yeniyim Ben Yeni
İndirdim ama içinde herhangi bir geometi bölümüne tıkladığımda içinde garip yazılar çıkıyor????? Ne yapmam lazım.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
(`·._.·[anq£L]]·._.·´)
![]() Kayıt Tarihi: 09-12-2007
Ettiği Teşekkür: 2,745 1,183 Mesajına 2,398 Kere Teşekkür EdiLdi İtibar Gücü: 12435
bende öle bir sorun gözükmüyor ilginç yazılar çıkmasının sebebini bende anlayamadım
YanLış zamanLarda yanLış yerLerde repLikLerimiz ezberimizi bozdu. RoLümüzü yanLış oynadık. Perde acımasızca kapandı yüzümüze bir daha açıLmamak üzere. Üzerimize yıkıLan dekorun aLtında kaLdık. Harap oLdu duyguLar,eziLdi umutLar kırıLdı can. Ve can kırıkLarı batmaya başLadı en can aLıcı yerLere..*** |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeniyim Ben Yeni
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
(`·._.·[anq£L]]·._.·´)
Ettiği Teşekkür: 2,745 1,183 Mesajına 2,398 Kere Teşekkür EdiLdi İtibar Gücü: 12435
ben tekrar upload yaparım yarın
![]()
YanLış zamanLarda yanLış yerLerde repLikLerimiz ezberimizi bozdu. RoLümüzü yanLış oynadık. Perde acımasızca kapandı yüzümüze bir daha açıLmamak üzere. Üzerimize yıkıLan dekorun aLtında kaLdık. Harap oLdu duyguLar,eziLdi umutLar kırıLdı can. Ve can kırıkLarı batmaya başLadı en can aLıcı yerLere..*** |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeniyim Ben Yeni
Ettiği Teşekkür: 18 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür EdiLdi İtibar Gücü: 48
rapidshare.com'a upload yapabilirmisiniz?
teşekkürler |
|
|
|
|
|
#11 |
|
(`·._.·[anq£L]]·._.·´)
vakit bulduğumda yaparım inş
|
|
|
|
|
#12 |
|
Yeniyim Ben Yeni
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür EdiLdi İtibar Gücü: 13
nereden nasıl inecek bu ya
|